Particulieren. Huwelijksfeest of verjaardag vieren?

Een romantisch huwelijksfeest, een onvergetelijke verjaardag of een themafeest op onze partyboot? Wat u ook wilt, wij organiseren het voor u. Onze moderne schepen met gastvrije bemanning staan geheel tot uw beschikking.

Maar wij doen meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren. Welke drankjes er wanneer worden geserveerd, hoe laat het buffet klaar moet staan, hoe groot het podium moet zijn maar ook welke geluidsinstallatie het beste past bij uw partij. Wij zorgen ervoor dat uw feest vlekkeloos verloopt, in alle opzichten.

Dagtochten

Wellicht wilt u eens een mooie en gezellige dagtocht maken over de rivieren. Ook hiervoor kunt u bij Rederij Eureka terecht.
Lees meer >


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen