Meer informatie aanvragen

Wij nemen vrijblijvend contact met u op:

Vaartochten vanaf Deventer


In Deventer meert het schip af aan het verlaagde Wellepad.
Op de dag zelf weten wij pas welke plek wij aan de kade krijgen. Wij verwachten op 1 van de gemarkeerde plaatsen terecht te komen.

Parkeergarage Brink
Adres: Emmastraat
Vlakbij de Welle is de parkeergarage Brink gevestigd.  Het is ca. 200-500 mtr. lopen naar de ligplaats. Hier betaald u € 1,76 per uur of max. € 10,00 voor een dagkaart.

Parkeerterrein de Worp
Adres: Worp 2
Aan de overzijde van de stad is een groot parkeerterrein gevestigd waar gratis geparkeerd kan worden. Vervolgens kunt u de Wilhelminabrug over lopen of u kunt gebruik maken van het voetveer tussen de Worp en de Welle. De kosten voor het voetveer bedragen € 1,80 p.p. voor een retour. Vanaf het voetveer is het ca. 75-250 mtr. lopen naar het schip.
Voor de laan van de rotonde naar het IJsselhotel (weergegeven met de oranje lijn) is betaald parkeren ingevoerd met een dagtarief van € 1,00.


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen