Meer informatie aanvragen

Wij nemen vrijblijvend contact met u op:

Vaartochten vanaf Arnhem Rijnkade


Het schip komt ongeveer ter hoogte van Garage en Schadebedrijf Nieuwekade en Bakkerij Jansen de Koning te liggen (aangegeven met een blauwe lijn).

Op dit deel van de Rijnkade kunnen de auto’s gratis geparkeerd worden (tussen de rode lijnen). Eventueel is er een overloop naar het parkeerterrein aan de Westervoortsedijk bij de Jachthaven (ca. 700 mtr. verder).

Het adres dat voor de navigatie kan worden aangehouden is Nieuwe Kade 17 (Scheepvaartwinkel) dan bent u vlakbij de afrit naar de Rijnkade.

De dichtstbijzijnde bushalte is Badhuisstraat (ca. 10 min. lopen).DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen