Hét Oktoberfest van het jaar, en es geht los op de boot van Rederij Eureka!

Op zaterdag 22 september 2024 organiseren wij hét Oktoberfest van het jaar, en es geht los op de boot van Rederij Eureka!

???? **Datum: 22 september 2024**

???? **Tijd: 15:00 - 20:00 uur**

Verheug je op een complete Oktoberfest-ervaring met proostende bierpullen en duitse hits. Dans in je lederhosen of dirndl en geniet van het bier dat rijkelijk zal vloeien. ????

Het beloofd een onvergetelijke middag te worden met een geweldige atmosfeer en de beste vibes. De muzikale deuntjes worden verzorgd door onze DJ’s - zij nemen je mee op een reis van vrolijkheid en gezelligheid!

Programma:
15:00 uur - Inloop op de boot
16:00 uur - Het Oktoberfest begint en de boot gaat varen
20:00 uur - Einde van het feest en de boot keert terug naar de haven

???? Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke middag vol muziek, plezier en Duitse tradities op de prachtige IJssel! Bestel snel je tickets, want de plaatsen zijn beperkt.

Entree: € 15,- inclusief 1 consumptie

Leg je lederhosen en dirndl klaar, nodig je vrienden uit en beleef samen met ons een fantastisch Oktoberfest op het water! ????

Bestel je tickets:

Bestel hier je tickets voor Zaterdag 22 september 2024. Tickets kosten € 15 per persoon (inclusief 1 consumptie). Na het bestellen en afrekenen ontvang je een e-mail ter bevestiging. Dit is tevens je toegangsbewijs.


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen