Ibiza Vibes op de Ijssel:
Klaar voor een onvergetelijke zomerse ervaring op de IJssel?

Zaterdag 1 juni 2024 

???? Klaar voor een onvergetelijke zomerse ervaring op de IJssel? Op 1 juni 2024 nodigen we je uit voor "Ibiza Vibes op de Ijssel" met niemand minder dan DJ Meggy V en DJ Walter Looks aan het roer van de beats! ???? Dansen wordt een onmisbare ervaring met de meeslepende muziek van DJ Meggy V en DJ Walter Looks terwijl je in de buitenlucht uit je bol staat te gaan en uitkijkt over de IJssel!

Je wordt in no-time meegenomen naar de mooiste dansplekken van de wereld! ???? En alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook nog een speciale gast voor je klaar!
Mis deze betoverende avond niet! Bereid je voor om te dansen, te genieten en jezelf onder te dompelen in de zwoele Ibiza Vibes, allemaal op de prachtige IJssel! ???? Sign up now voor een avond die je niet wilt missen! 

#IbizaVibesIJssel #DJMeggyV #DJWalterLooks #SummerParty ????

 Entree: slechts € 25,-  inclusief 1 consumptie

Programma:
16:00 uur - Inloop op de boot
17:00 uur - De boot gaat varen en de show begint
22:00 uur - Einde van het feest en de boot arriveert weer op het startpunt 

Mis deze unieke kans niet en beleef samen met ons een onvergetelijke dag vol muzikale verrassingen op boot Eureka! Zorg dat je erbij bent en bestel snel je tickets. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Bestel je tickets:

Bestel hier je tickets. Tickets kosten € 25 per persoon (inclusief 1 consumptie). Na het bestellen en afrekenen ontvang je een e-mail ter bevestiging. Dit is tevens je toegangsbewijs.


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen