Eureka

De Eureka is gebouwd in 1985 en is van binnen in 2014 gemoderniseerd. 

Indeling

Het schip bestaat uit 2 gescheiden dekken: het hoofddek en het bovendek.
Het bovendek is via 2 trappen bereikbaar.

Beide dekken zijn voorzien van tafels en stoelen. Deze tafels en stoelen zijn los opgesteld, zodat er verschillende opstellingen mogelijk zijn. Zo kan er bijvoorbeeld een theateropstelling worden gecreëerd of een opstelling met bloktafels. Ook kan een heel dek leeg worden geruimd, zodat er ruimte ontstaat voor een productpresentatie of dansfeest. 

Buitendek

Vanaf het bovendek kunnen de gasten doorlopen naar het zonnedek dat voorzien is van terrasmeubilair. Bij mooi weer is dit de plek om onder het genot van een drankje van het uitzicht te genieten. Via een trap is het topdek van het schip toegankelijk. Het topdek is voorzien van banken, zodat ook hier van het uitzicht kan worden genoten.

Catering

Het schip beschikt over een grote keuken en eigen koks. Hierdoor kunnen wij alle mogelijke verzorging van een borrelgarnituur, lunch, koud/warm buffet tot Walking Dinner verzorgen. 

Mindervaliden

Voor mindervaliden zijn alle mogelijke maatregelen genomen, zoals een traplift en meerdere invalidentoiletten. Ook het zonnedek is toegankelijk voor mensen met een rollator of in een rolstoel. 

Vaargebied

De Eureka is inzetbaar in Nederland, Duitsland en België. Klik hier voor een overzicht van de mogelijke vertrekplaatsen.

Technische gegevens

Lengte schip: 55,00 meter
Breedte schip: 9,60 meter
Diepgang: 1,40 meter
Stroom: 220-380 Volt wisselstroom, totaal vermogen 230 KVA
Airconditioning: Aanwezig
Centrale verwarming: Aanwezig
Garderobe: Aanwezig
Geluidsinstallatie: Aanwezig
Draadloze microfoon: Aanwezig
Audiovisuele hulpmiddelen: op aanvraag in te huren

Virtuele tour over de Mps Eureka

Plattegronden

klik hier voor een overzicht van de afmetingen binnenin het schip.


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen