Carpe Diem

De Carpe Diem is schip voor kleinere groepen tot 50 personen en hierdoor uitermate geschikt voor huwelijksfeesten, verjaardagen en exclusieve diners. De Carpe Diem is gebouwd in 2007.


Indeling

Het schip biedt maximaal plaats aan 50 personen. Er is echter ook een opstelling mogelijk met ronde tafels voor maximaal 36 personen.

Buitendek

Bovenop het schip bevindt zich het buitendek. Het buitendek is voorzien van terrasmeubilair zodat u hier bij mooi weer kan genieten van het uitzicht.

Catering

Het schip beschikt over een keuken en eigen kok. Hierdoor kunnen wij alle mogelijke verzorging van een borrelgarnituur, lunch, high tea tot koud/warm buffet verzorgen.

Mindervaliden

Het schip beschikt over een invalidentoilet. 

Vaargebied

De Carpe Diem is inzetbaar in Nederland, Duitsland en België. Klik hier voor een overzicht van de mogelijke vertrekplaatsen.

Technische gegevens

Lengte schip: 26,00 meter
Breedte schip: 6,50 meter
Diepgang: 1,10 meter
Stroom: 220-380 Volt wisselstroom, totaal vermogen 110 KW
Airconditioning: Aanwezig
Centrale verwarming: Aanwezig
Garderobe: Aanwezig
Geluidsinstallatie: Aanwezig
Draadloze microfoon: Aanwezig
Audiovisuele hulpmiddelen: op aanvraag in te huren

Plattegrond


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen