Meezingen op de IJssel:
De beste Zangers van Deventer en omstreken!

Zondag 21 april 2024 

Na het succes van de eerste editie van Meezingen op de IJssel staat op zondag 21 april 2024 de tweede editie op stapel: De beste Zangers van Deventer en omstreken komt er opnieuw aan! En deze keer wordt het weer bijzonder, het hele evenement vindt plaats op de sfeervolle boot Eureka, gelegen in het prachtige Deventer.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens deze feestmiddag? Bereid je voor op een gevarieerd gezelschap van artiesten die optreden in verschillende muziekstijlen, allemaal in een fantastische ambiance. Elke zanger(es) brengt twee nummers naar eigen keuze ten gehore op een intiem podium, omringd door het publiek. Dit maakt het niet alleen super spannend voor de artiest, maar ook ontzettend leuk voor het publiek, want je kunt de artiesten bijna aanraken. Je staat er bovenop! Elke vijftien minuten betreedt een nieuwe artiest het podium. Deze professionals hebben ruime ervaring met optreden voor publiek en zullen je gegarandeerd betoveren met hun favoriete nummers, begeleid door een professioneel geluidsteam. En alsof dat nog niet genoeg is, onze huis-DJ zorgt voor feestelijke klanken voor, tijdens en na de optredens. We hebben deze opzet al meerdere malen in een andere stad uitgevoerd en dat resulteerde altijd in één groot feest!

Wil jij deel uitmaken van dit unieke evenement? Bestel dan nu je tickets via Eureka en verzeker jezelf van een geweldige middag vol muzikale hoogtepunten en gezelligheid!

 Entree: slechts € 15,-  inclusief 1 consumptie

Programma:
15:00 uur - Inloop op de boot
16:00 uur - De boot gaat varen en de show begint
20:00 uur - Einde van het feest en de boot arriveert weer op het startpunt 

Mis deze unieke kans niet en beleef samen met ons een onvergetelijke dag vol muzikale verrassingen op boot Eureka! Zorg dat je erbij bent en bestel snel je tickets. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Laat je meeslepen door Meezingen op de IJssel: De beste Zangers van Deventer en omstreken! 

Mis dit onvergetelijke muzikale evenement niet! Bestel nu je tickets! Tot op boot Eureka! 

Bestel je tickets:

Bestel hier je tickets voor Zondag 21 april 2024. Tickets kosten € 15 per persoon (inclusief 1 consumptie). Na het bestellen en afrekenen ontvang je een e-mail ter bevestiging. Dit is tevens je toegangsbewijs.

 

Ps:  Ben jij een getalenteerde artiest en wil je graag deelnemen? Meld je dan aan bij Harry Vesseur via 06 288 42 960 of info@partyharry.nl


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Google+ Linkedin


Nederland is een wereldberoemd waterland. Toch kent lang niet iedereen de vele mogelijkheden voor een dagje uit op het water: lekker uitwaaien tijdens een tocht over de rivieren. Monster eens aan op een van onze schepen, het zal u aan niets ontbreken.

Wat dacht u van een dagtocht over het IJsselmeer naar Urk, een tocht vanuit Amsterdam naar Spakenburg of een tocht vanuit Arnhem of Deventer naar Duitsland (Emmerich, Duisburg, Düsseldorf, Keulen of anders)? Ook vaartochten naar België waaronder Gent of Antwerpen behoren tot de mogelijkheden.
Mogelijke vertrekplaatsen en bestemmingen
Amsterdam
Antwerpen
Arnhem
Deventer
Dieren
Doesburg
Duisburg
Dusseldorf
Emmerich
Gent
Kampen
Keulen
Luik
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Wijhe
Zutphen